Στο ΟΑΚΑ το Final Four του Basketball Champions League με τη συμμετοχή της ΑΕΚ - liveefootball

Breaking

Στο ΟΑΚΑ το Final Four του Basketball Champions League με τη συμμετοχή της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ το ήθελαν πολύ. Ο στόχος που τέθηκε στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν να προκριθεί η ομάδα στο Final Four του Basketball Champions League και κατόπιν να είναι η οικοδέσποινα.
Τώρα λοιπόν μπορούν όλοι στην «Ένωση» να πανηγυρίσουν, αφού αυτό που έμοιαζε σχεδόν… δεδομένο μετά την πρόκριση επί της Στρασμπούρ, τώρα επιβεβαιώθηκε: Το ΟΑΚΑ θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four της διοργάνωσης!
Η λύση του γηπέδου που στεγάζει την ΑΕΚ προκρίθηκε έναντι των εναλλακτικών που έδιναν οι άλλες τρεις ομάδες που έχουν προκριθεί στις 4 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League μαζί με την ΑΕΚ, δηλαδή η Μονακό, η Μούρθια και η Λούντβιγχσμπουργκ. Ο λόγος, πέρα από την «δίψα» του Μάκη Αγγελόπουλου να φέρει την διοργάνωση στην Ελλάδα, είναι αρκετά προφανής: Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο 18.000 θέσεων, που μπορεί και με το παραπάνω να υποστηρίξει μία τέτοια διοργάνωση.
Για την ακρίβεια, στο παρελθόν το ΟΑΚΑ έχει φιλοξενήσει ξανά Final Four. Ο λόγος για το 2007, όταν στο ιστορικό γήπεδο είχε διεξαχθεί το Final Four της EuroLeague, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2008, στο ΟΑΚΑ είχε διεξαχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.