Επιστολή ΕΠΟ στη FIFA για αποφυγή του Grexit - liveefootball

Breaking

Επιστολή ΕΠΟ στη FIFA για αποφυγή του Grexit

Μία αναλυτική επιστολή προς τη FIFA, με την οποία θα απαντά σε όλα τα σημεία που θίγει η πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας απειλώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο με καθεστώς απομόνωσης, ετοιμάζει η ΕΠΟ.
Μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου, με τους συνεργάτες του, αποφασίστηκε η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί και η οποία θα βασίζεται σε πέντε άξονες. Στόχος είναι να πειστεί η FIFA πως δεν θα πρέπει να κάνει δεκτή την εισήγηση του επιτετραμμένου Χέρμπερτ Χούμπελ για ποδοσφαιρικό Grexit.
Tα πέντε σημεία στα οποία εστιάζει η ΕΠΟ για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τα του διεθνούς ποδοσφαίρου είναι:
-Δέσμη μέτρων για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και σύσταση επιτροπής που θα συνεδριάζει στις αρχές κάθε εβδομάδας και θα παραπέμπει πειθαρχικά όσους κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα social media.
-Σύντμηση ημερομηνιών για τις εκδικάσεις των δικαστικών υποθέσεων από τα αρμόδια όργανα, με παραπομπή στο Πρωτοδικείο ή το Εφετείο για όποιον δικαστή χορηγεί πάνω από μια αναβολή σε υπόθεση δίχως να συντρέχει σημαντικός λόγος.
-Συζήτηση με τη FIFA για το πρωτάθλημα της Super League, με πιθανή τη σύσταση επιτροπής παρακολούθησης που θα απαρτίζεται από ανθρώπους της παγκόσμιας και της ελληνικής ομοσπονδίας και η οποία θα ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα.
-Υπενθύμιση στην FIFA πως την τρέχουσα περίοδο επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές, από τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και αφαίρεσης βαθμών, στους «μεγάλους».
-Σημείωση προς τη FIFA πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο, δίχως περιθώρια παρέμβασης στους κανονισμούς, πολλοί εκ των οποίων παρέμειναν από το προηγούμενο καθεστώς, αλλά και πως ο έλεγχος της διαιτησίας εξακολουθεί να ανήκει στην παγκόσμια ομοσπονδία με την ΕΠΟ να μην έχει δυνατότητα παρέμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.