ΛΟΥΝΤ: «ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Η ΤΟΥΜΠΑ, ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ» - liveefootball

Breaking

ΛΟΥΝΤ: «ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Η ΤΟΥΜΠΑ, ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ»Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρόμπιν Λουντ.

Ο άσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, καθώς επίσης και την συνέχεια που ακολουθεί στα play-offs.

Επίσης αναφέρθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και συνέστησε την προσοχή του για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Αναλυτικά επισήμανε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, μίλησε ο Ρόμπιν Λουντ. Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση στον τελικό, το σχόλιο του.

Για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε συγκεντρωμένοι αρχικά στο ματς με τον Ατρόμητο και μετά θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να πάρουμε και την αυτοπεποίθηση για τον ημιτελικό».

Για το κατά πόσο θα παίξει ρόλο η διακοπή: «Σίγουρα μπορεί να παίξει ρόλο, κάποιες φορές η παραπάνω ξεκούραση δεν σου δίνει την απαραίτητη ετοιμότητα. Είναι και αυτή μία παράμετρος».

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο: «Είναι σημαντικό να πάρεις όσο περισσότερους βαθμούς μπορείς, ενόψει και τον πλέι οφ».

Για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Είναι ένα καλό σκορ, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι πολύ δύσκολη έδρα να παίζεις στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να προκριθούμε στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.