Απίθανα πράγματα στον Παναθηναϊκό, παίκτης απέσυρε την προσφυγή κι έκανε νέα! - liveefootball

Breaking

Απίθανα πράγματα στον Παναθηναϊκό, παίκτης απέσυρε την προσφυγή κι έκανε νέα!


Φαίνεται πως οι κουβέντες που είχαν Παναθηναϊκός και Κουτρουμπής δεν κατέληξαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για συμβιβασμό των δυο πλευρών, όπως θα ήθελαν οι «πράσινοι». Ο Έλληνας αμυντικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απέσυρε την πρώτη προσφυγή με την οποία ζητούσε 310.000 ευρώ από τους «πράσινους» και κατέθεσε νέα ζητώντας το ποσό των 475.000 ευρώ!

Ο Κουτρουμπής ισχυρίζεται πως το νέο ύψος του ποσού αφορά όλα όσα του οφείλονται, συν κάποια μπόνους που δεν έχει λάβει ως τώρα. Παράλληλα, ζητά και την επιβολή των ποινών της απαγόρευσης μεταγραφών για δυο μεταγραφικές περιόδους και την αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα, όσο ο Παναθηναϊκός δεν τακτοποιεί την οφειλή του. Για να υπάρξουν αυτές οι ποινές, βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει εκδίκαση της προσφυγής, να οριστούν οι δόσεις της καταβολής του ποσού από πλευράς Παναθηναϊκού και να μην πληρώσει το «τριφύλλι».

Σε κάθε περίπτωση, άπαντες πλέον περιμένουν την εκδίκαση της προσφυγής του Κουτρουμπή σε βάρος του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να δουν το ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου, αφού φαίνεται δύσκολο να φτάσουν οι δυο πλευρές σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.