Έτσι αποφασίσθηκε να κατέβει η Μπαρτσελόνα στον χθεσινό αγώνα - liveefootball

Breaking

Έτσι αποφασίσθηκε να κατέβει η Μπαρτσελόνα στον χθεσινό αγώναΣυνάντηση μεταξύ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα και του προέδρου της έγινε χθες πριν αποφασιστεί να παραταχθεί κανονικά η ομάδα στο παιχνίδι με την Λας Πάλμας. 

Όπως αποκαλύπτει η Marca ο Μπαρτομέου συνοδευόμενος με τον αντιπρόεδρο όλων των τμημάτων της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Μέστρε επισκέφθηκαν τους παίκτες στα αποδυτήρια στους οποίους και μίλησαν. Η πρόθεση του προέδρου της «Μπάρτσα» ήταν ξεκάθαρη υπέρ του να παραταχθεί κανονικά η ομάδα. 

«Εάν χάσουμε το πρωτάθλημα για έξι βαθμούς κανένας δεν θα θυμάται την απόφασή μας για την αναβολή του αγώνα αλλά θα λένε απλώς ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Παίζονται πολλά στον αγωνιστικό χώρο», ήταν κάποια από τα λόγια του. 

Αν τους έπεισε; Όχι... Ωστόσο, αυτό που ήθελαν οι παίκτες ήταν να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν πήραν εκείνοι την απόφαση αλλά την πήρα οι διοικούντες. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Ινιέστα... 

«Μην αφήσετε κανέναν να πιστέψει ότι εμείς πήραμε την απόφαση. Είναι μια απόφαση που πήρε όλος ο σύλλογος».

Το ρόστερ ήταν χωρισμένο σε ομάδες... Αυτή που ήθελε να γίνει το ματς και να παίξουν αλλά να ξεκαθαριστεί ότι πρόκειται για απόφαση της ομάδας. Υπήρχε η ομάδα παικτών που ήθελε να μην κατέβει η ομάδα, με τον Πικέ να πρωτοστατεί και τον Λέο Μέσι να μην αναφέρει τίποτα.

Κάπου στη μέση ήταν και ο Βαλβέρδε. Ο «τσινγκούρι» τόνισε ότι αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και τι σημαίνει η τιμωρία των έξι βαθμών αλλά ξεκαθάριζε ότι είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και η ιστορία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.