Στανόγεβιτς: Ίσως ήρθε η ώρα να γυρίσει ο Βιεϊρίνια - liveefootball

Breaking

Στανόγεβιτς: Ίσως ήρθε η ώρα να γυρίσει ο Βιεϊρίνια



Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς τοποθετήθηκε για τον ΠΑΟΚ, το ματς με Ντόνετσκ και το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βιεϊρίνια στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Είμαι γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, από την ενέργεια που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν λογικό να είμαστε καλύτεροι μετά από μια εβδομάδα γιατί παίζαμε και στην έδρα μας. Δεν είμαστε σίγουρα 100% έτοιμοι, θα δουλέψουμε αλλά με σύγκριση το πρώτο ματς, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες και από το γεγονός ότι αρκετοί έδειξαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα στην Ουκρανά». Μετά είπε:

Για το αν συμφωνεί ότι ο ΠΑΟΚ έκανε σήμερα αρκετά και εύκολα λάθη: «Ναι κάναμε αρκετά λάθη, αλλά δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι κάτι που μου άρεσε. Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε έτοιμοι για να αγωνιζόμαστε στο ίδιο τέμπο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, οπότε όταν τα πόδια είναι κουρασμένα, είναι λογικό να κάνεις κάποια λάθη. Είναι φυσιολογικό για το σημείο που βρισκόμαστε, γι’αυτό είδαμε σήμερα αυτά τα λάθη».

Για την αυριανή κλήρωση: «Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι άνετος, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πίεση, έχουμε 15 μέρες μπροστά μας στις οποίες θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι, έχω μιλήσει και με τους παίκτες, είμαστε ο ΠΑΟΚ και ανεξαρτήτως αντιπάλου, θα είμαστε το φαβορί. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο, είμαστε ο ΠΑΟΚ και αισθανόμαστε άνετοι για αυτή την κλήρωση».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Βιεϊρίνια: «Από όσο γνωρίζω, η συζήτηση για τον Βιεϊρίνια διαρκεί αρκετά χρόνια και ίσως να έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα αν τον αποκτήσουμε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην χρησιμοποίηση του, μια απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη θα μας δώσει πολλές δυνατότητες και έχουμε παίκτες μια διαφορετικά στοιχεία που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις, μπορεί ο Μακ να πάιξει ως επιθετικός.

Για έναν προπονητή είναι εύκολο να εκμεταλλευτεί έναν τέτοιο παίκτη και να φτιάξει την ομάδα του, όταν διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε το κατάλληλο σύστημα ώστε να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες».

Για το αν θα υπάρξει συνάντηση με τους Σαββίδη-Μίχελ για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας: «Κάναμε συζήτηση αυτές τις ημέρες και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, να ενισχυθούμε, όπως είχαμε πει από την αρχή που ήρθα, είχαμε αρκετούς παίκτες καλούς για τα πρώτα παιχνίδια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσουμε την ομάδα, να κάνουμε κάποιες ποιοτικές προσθήκες, έχω κάποια ονόματα στο μυαλό μου, έχουμε μιλήσει και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.