Συγχαρητήρια Βασιλειάδη στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών - liveefootball

Breaking

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων ΚωφώνΜε απολογισμό πέντε μεταλλίων (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2017 στη Σαμψούντα οι Έλληνες αθλητές.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην κάτωθι δήλωση: "Η συμμετοχή και οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2017 στη Σαμψούντα, με συγκομιδή 5 μεταλλίων, μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Παπαδάτο για το χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη και το αργυρό μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη, στην εθνική μπάσκετ γυναικών για το χρυσό μετάλλιο, στον Παύλο Λιότσο για το χάλκινο μετάλλιο στο τάε κβον ντο, στη Μαρία Φουδελάκη για το χάλκινο μετάλλιο στο τάε κβον ντο, καθώς και στους προπονητές, την ομοσπονδία και όλους όσοι συνέβαλαν για να έλθουν αυτές οι επιτυχίες.

Η Πολιτεία βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και την ομοσπονδία με βούληση να συνδράμει στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι τους καθημερινά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.