Σπανούλης: Δείξαμε χαρακτήρα, τους περάσαμε τον φόβο - liveefootball

Breaking

Σπανούλης: Δείξαμε χαρακτήρα, τους περάσαμε τον φόβο


"Θα πάμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας 

αναλογούν" στο Final 4, δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού


Σε πελάγη ευτυχίας, αλλά και «άδειος» ψυχολογικά λόγω της μεγάλης προσπάθειας, ήταν ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές και την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας. 

«Θέλαμε να περάσουμε στο Final Four, όλοι μαζί πετυχαίνουμε ή όχι. Ήμασταν σταθερή ομάδα, αν και στο πιο κρίσιμο σημείο χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Χάσαμε και το πρώτο ματς στην Πόλη, αν και το γυρίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα, τους περάσαμε τον φόβο. Δείξαμε νοοτροπία νικητή στο 4ο ματς. Αφήσαμε πίσω δύο κακές εμφανίσεις. Σήμερα ήταν σκληρό παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου, την ψυχή και την τακτική πήραμε την πρόκριση στο Final Four. Δυστυχώς πολλές φορές μετράει μόνο τι κάνεις στα δύσκολα σημεία. Το έχουμε γευτεί. Το 2012 δεν παίξαμε καλά και πήραμε την Ευρωλίγκα. Το μπάσκετ είναι ένα φανταστικό άθλημα με συγκινήσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος και δυνατός πνευματικά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, παίξαμε και για τους τραυματίες. Πρέπει να καλύπτουμε όσους λείπουν. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση, θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούληστα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Εφές και πρόσθεσε: 

«Δεν έχει σημασία τι θέλουν οι άλλοι. Θα πάμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η Εφές ήταν σκληρή ομάδα, πήγε στην επαφή, μας δυσκόλεψε απίστευτα πολύ και της αξίζουν συγχαρητήρια. Και εμείς όταν είδαμε τα δύσκολα κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Μας λείπει και ο Χάκετ πολύ, ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας. Εμείς θα ετοιμαστούμε δύο εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι εκεί. Πετύχαμε τον δεύτερο στόχο. Αυτή τη στιγμή είμαι λίγο άδειος, δώσαμε και την ψυχή μας. Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι το μεγαλύτερό μου κίνητρο. Είμαι ευλογημένος και ευχαριστώ τον Θεό που παίζω μπάσκετ και ζω τέτοιες στιγμές». 

Για το... πεπρωμένο της Κωνσταντινούπολης: «Βήμα-βήμα, βήμα-βήμα…».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.