Σαββίδης: «Τελειώνει η ηγεμονία του Ολυμπιακού» - liveefootball

Breaking

Σαββίδης: «Τελειώνει η ηγεμονία του Ολυμπιακού»


Ο Ιβάν Σαββίδης πανηγύρισε και ο ίδιος τον πρώτο του τίτλο από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ και ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, ήταν ξεκάθαρος για την επόμενη ημέρα τόσο για την ομάδα, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε δηλώσεις του στον ΟΤΕ ΤV έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας: «Η ομάδα άξιζε δύο τίτλους, δύο κύπελλα. Εκτιμώ ότι το καλό ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι μονοπώλιο. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η ηγεμονία του τελειώνει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός, στα πάντα. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ, αυτή η επιτυχία να είναι αρχή για μεγάλες νίκες».
Ο Ιβάν Σαββίδης, αναφερόμενος στον τελικό με την ΑΕΚ, είπε: «Εγώ αισθανόμουν την ομάδα ανεβασμένη, είχαμε πίστη σε αυτόν τον στόχο, είχαμε αυτό το συναίσθημα. Οι παίκτες ήθελαν πολύ να νικήσουν και να μου κάνουν δώρο το κύπελλο, τα κατάφεραν.
Χθες τους είπα ότι σε αυτό το παιχνίδι, θα νικήσει η ψυχολογία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν γι αυτή την επιτυχία, τους προπονητές, τους παίκτες, όλους, είμαστε μια οικογένεια. Είχα πει στον Ιβιτς ότι θα κερδίσει το κύπελλο. Σήμερα δεν τους συνόδευσα, αλλά είπα στον Ιβιτς ότι για κάποιο λόγο είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρει το κύπελλο. Είναι άξιος της εμπιστοσύνης που του έχουμε δείξει.
Ευχαριστώ την ΑΕΚ, ήταν αρκετά ήρεμο παιχνίδια, με κάποια σκληρά σημεία, αλλά ήταν ένας τελικός Κυπέλλου. Ευχαριστώ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είπα στον Δημήτρη, ότι θα χαρεί περισσότερο με τη δική μου χαρά, παρά με τη δική του».
Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που διοργάνωσαν τον τελικό, καταλήγοντας: «Ευχαριστώ τον κύριο Δρόσο και τον κύριο Βασιλειάδη. Υπήρξε μια ανησυχία για αναβολή του τελικού, όμως πήραν τη σωστή απόφαση, να γίνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.