Δημήτρης Ράφτης, ο προπονητής των 8 χρυσών μεταλλίων - liveefootball

Breaking

Δημήτρης Ράφτης, ο προπονητής των 8 χρυσών μεταλλίων


Την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτούσε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο προπονητής του έφτανε τα οκτώ!

 Ο Δημήτρης Ράφτης, ο άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει ασταμάτητα με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, είναι και ο προπονητής του Βλάση Μάρα, του γυμναστή που έχει κατακτήσει πέντε χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τα περισσότερα από κάθε άλλον στην Ελλάδα. Και ο Μάρας τα κατέκτησε με προπονητή τον Δημήτρη Ράφτη.
Ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να είναι λακωνικός σε δηλώσεις που έκανε για τη νέα επιτυχία του Πετρούνια. «Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι διαφορετικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο Λευτέρης και με τον τρόπο που κέρδισε», είπε με σιγουριά, όχι μόνο ως ειδικός του αθλήματος, αλλά και ως ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τον Έλληνα «άρχοντα των δαχτυλιδιών», αφού δουλεύουν μαζί από το 2010, δηλαδή είναι ο προπονητής του σε όλα τα μετάλλια που έχει κατακτήσει, παγκόσμια και ευρωπαϊκά και φυσικά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Μάλιστα, ο Ράφτης ήταν απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό το χρυσό, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η βαθμολογία (15,433) κι ας υπήρχαν άλλοι πέντε σπουδαίοι αθλητές, που θα εκτελούσαν το πρόγραμμά τους, μετά τον Πετρούνια. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που έκανε κίνηση στην κάμερα της τηλεόρασης, σαν να λέει αστειευόμενος: «Τρία χρυσά αυτός, οκτώ πλέον εγώ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.