Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (3-0) και Μπαρτσελόνα-Ρόμα (3-0) β ημίχρονο - liveefootball

Breaking

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (3-0) και Μπαρτσελόνα-Ρόμα (3-0) β ημίχρονο

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «8» με τον αγγλικό εμφύλιο ανάμεσα στη Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ να «κλέβει» όλα τα βλέμματα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα.
Οι δύο αγγλικές ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δύο φορές μέσα στη σεζόν για το πρωτάθλημα με τις νίκες να είναι μοιρασμένες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει φέτος το… τρένο του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει μετατρέψει την Premier League σε παράσταση για έναν ρόλο.
Όλα αυτά δεν θα παίξουν κανέναν ρόλο, όταν ο διαιτητής Φέλιξ Μπρικ σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης και μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση, η Μάντσεστερ Σίτι, τεθεί αντιμέτωπη την επιθετική τριπλέτα- θάνατος της Λίβερπουλ των 75 γκολ τη φετινή σεζόν (Σάλαχ 37, Φιρμίνο 23 και Μανέ 15).

Δείτε ΕΔΩ live Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 


To 1-0 
Στην αντεπίθεση ο Εντερσον σταματάει τον Φιρμίνο, η άμυνα παθαίνει τρικυμία και ο Σαλάχ κάνει το 1-0. 
Ο Τσάμπερλεϊν ευνοήθηκε μετά την κόντρα και με ένα τρομερό σουτ με το δεξί κάρφωσε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Έντερσον διαμορφώνοντας το 2-0 για την Λίβερπουλ!
Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρόμα με τους Μπλαουγκράνα να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε ΕΔΩ live Μπαρτσελόνα-Ρόμα

Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League:
ΤΡΙΤΗ
Σεβίλη (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 1-2
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-3
Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν 10 και 11 Απριλίου. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.