ΠΑΟΚ: «Δεν έχουν σχέση οι περιπτώσεις Γκαρθία και Ίβιτς, να γίνει το ματς» - liveefootball

Breaking

ΠΑΟΚ: «Δεν έχουν σχέση οι περιπτώσεις Γκαρθία και Ίβιτς, να γίνει το ματς»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο δικηγόρος του «δικεφάλου του Βορρά», Αχιλλέας Μαυρομάτης, υποστήριξε ότι δεν έχουν σχέση οι τραυματισμοί των Όσκαρ Γκαρθία (την τρέχουσα σεζόν στην Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός) και Βλάνταν Ίβιτς (την περυσινή στη Λεωφόρο στη διάρκεια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ).

Για να υποστηρίξει το επιχείρημά του εστίασε στο γεγονός ότι η αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν σε εξέλιξη, ενώ αυτή της Τούμπας δεν είχε ξεκινήσει. Παράλληλα, πρότεινε ως λύση να διεξαχθεί η αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε ποτέ στη Θεσσαλονίκη για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

«Η λύση να ξαναγίνει το ματς στην έδρα μας, είναι η σωστότερη. Αν κριθεί ότι υπάρχει υπαιτιότητα της ΠΑΕ, ζητούμε να γίνει χρήση της αναλογικότητας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε φέτος ένα restart και θα ήταν πολύ άδικο να κριθεί ο πρωταθλητής από ένα ρολό χαρτί. Πρέπει να επαναληφθεί ο αγώνας και αυτό έχει ξαναγίνει το 2005 (εννοεί το Πανιώνιος - Ολυμπιακός όπου πριν το ματς υπήρχαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει, να τιμωρηθούν οι δύο ομάδες και να διεξαχθεί ύστερα από δύο εβδομάδες)», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.