Ζήτησαν ξανά ενημέρωση οι παίκτες του Παναθηναϊκού - Τους απάντησαν πως θα γίνει αύριο - liveefootball

Breaking

Ζήτησαν ξανά ενημέρωση οι παίκτες του Παναθηναϊκού - Τους απάντησαν πως θα γίνει αύριο

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησαν ξανά σήμερα να ενημερωθούν από την διοίκηση αναφορικά με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην αποπληρωμή των οφειλόμενων.

Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά το αίτημα αυτό εκφράστηκε από τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στην χθεσινή προπόνηση, αλλά αν και αρχικά ειπώθηκε πως σήμερα από πλευράς διοίκησης θα πήγαιναν στο Κορωπί οι Κωνσταντίνου και Σφυρής, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Έτσι σήμερα επανέλαβαν το αίτημά τους, καθώς υπάρχει στις τάξεις τους μία ανησυχία για τα οφειλόμενα. Σημειώνεται πως δεν έχουν λάβει τόσο το 60% της δόσης του Οκτωβρίου όσο και το σύνολο της δόσης του Δεκεμβρίου.

Από πλευράς διοίκησης απάντησαν πως μέλη του ΔΣ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, αναμένεται να βρεθούν αύριο Παρασκευή στις 14.00 στο Κορωπί για να τους μιλήσουν. Στην τελευταία, δηλαδή, προπόνηση της ομάδας πριν αναχωρήσει η αποστολή για τα Ιωάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Εν συνεχεία σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει συνάντηση και με τους εργαζόμενους στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του χρέους, το οποίο σε πολλούς εξ' αυτών υπερβαίνει τους έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.