Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Σμύρνης - liveefootball

Breaking

Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο Λεβαδειακός στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Για τους γηπεδούχους ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία και δεύτερη  που δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το προβάδισμα  (είχε προηγηθεί το ματς με τον Πλατανιά). 

Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, ενώ απειλήθηκαν άμεσα σε μία αντεπίθεση των Βοιωτών, στο 16ο λεπτό. Η άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απουσίαζε από τη φάση, επιτρέποντας στον Καθάριο να μπει από δεξιά και να γυρίσει στον Μαρκόβσκι, ο οποίος (από οριακή θέση οφσάιντ) αν και μόνος απέναντι στον Τσόβιτς δεν βρήκε την μπάλα σωστά και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα μπλόκαρε.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου «ανταπέδωσαν» στο 30΄, όταν οι Ναδάλες - Ντεβέσα συνδυάστηκαν έξοχα, ο δεύτερος βγήκε απέναντι στον Επασί, αλλά δεν κατόρθωσε να περάσει την μπάλα πάνω από το σώμα του και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε. Το ημίχρονο έκλεισε με μια δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε νέα αντεπίθεση ο Νιασέ σούταρε χωρίς πίεση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άστοχα όμως.

Ο Απόλλωνας ήταν, τελικώς, η ομάδα που έφτασε στο γκολ, στο 54ο λεπτό: ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Τσαμπούρης δεν απομάκρυνε την μπάλα, ο Παπάζογλου τη γύρισε με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και ο 36χρονος Μπαρτολίνι πετάχτηκε και με το αριστερό «νίκησε» τον Επασί, σημειώνοντας το τρίτο εφετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού στο 67΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης ισοφάρισε με ένα εξαιρετικής εκτέλεσης γκολ, όταν ο Μπελγκαζουανί έβγαλε την μπαλιά στον κενό χώρο και ο Έλληνας επιθετικός σούταρε με τη μία 3-4 μέτρα έξω από την περιοχή.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Λεονάρντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ανακλήθηκε στη συνέχεια από τον διαιτητή Θάνο ύστερα από διαβούλευση με τον βοηθό του, καθώς διαπιστώθηκε ότι στην παράβαση (φάουλ) είχε υποπέσει ο Αντιλέχου!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Θάνος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντοές - Λεονάρντο, Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Ναδάλες (71΄ Αλίβοντιτς), Κονέ (87΄ Τσουκαλάς), Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι, Ντεβέσα (46΄ Ανιέτε)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Ντιόγκο (27΄ Ζαραδούκας), Μαρκόβσκι, Νιασέ (59΄ Μπελγκαζουανί), Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Καθάριος (72΄ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Λεονάρντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.