Λεμονής στους παίκτες: «Η προσοχή μας στραμμένη μόνο στη Λάρισα» - liveefootball

Breaking

Λεμονής στους παίκτες: «Η προσοχή μας στραμμένη μόνο στη Λάρισα»


Μέσα στην προπονητολογία των ημερών ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Λάρισα.

Ο 57χρονος προπονητής καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή των «ερυθρόλευκων»  και το πρωί φρόντισε να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Στην ομιλία του ο Έλληνας προπονητής  ευχήθηκε για το νέο έτος και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Καλή χρονιά με υγεία να είστε όλοι καλά. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να το κερδίσουμε γι’ αυτό όλοι πρέπει να έχουμε τη προσοχή μας στραμμένη σε αυτό και μόνο», ήταν τα λόγια του Τάκη Λεμονή στη σύντομη ομιλία που έκανε το πρωί στο Ρέντη και περισσότερο είχε να κάνει με τις ευχές για τη νέα χρονιά.

Eίναι προφανές ότι ο Λεμονής θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Λάρισα από το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» προσδοκούν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε το απόγευμα ο Κώστας Καραπαπάς φρόντισε να περάσει το μήνυμα της ΠΑΕ το οποίο εν ολίγοις ήταν : «Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή που να απασχολεί την ομάδα, παρά μόνο τη νίκη μέσα στη Λάρισα έτσι ώστε να παραμείνει ο Ολυμπιακός μόνος στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος!»

Για αυτό και δεν ασχολείται κανείς από τους «ερυθρόλευκους» με τα σενάρια των μεταγραφών και του προπονητή, τα οποία είναι στην επικαιρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.