Φεύγει ο Καμπέσας για Αβελίνο, ακολουθεί στην έξοδο ο Λουτσιάνο! - liveefootball

Breaking

Φεύγει ο Καμπέσας για Αβελίνο, ακολουθεί στην έξοδο ο Λουτσιάνο!


Ολα δείχνουν πλέον πως δύσκολα θα ξαναδούμε τον Μπράιαν Καμπέσας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού…

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ δεν επέστρεψε από την άδεια των Χριστουγέννων, στέλνοντας χαρτί γιατρού από την πατρίδα του, που ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σήμερα, ωστόσο, έπρεπε να δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του τριφυλλιού, κάτι που δεν συνέβη. Εν τέλει σε σημερινή επικοινωνία ο παίκτης διαμήνυσε ότι δεν θέλει να ξαναφορέσει τα πράσινα. Ειδοποίησε την Αταλάντα να διακόψει το δανεισμό και στην Ιταλία ήδη γράφτηκε ότι θα συνεχίσει στην Αβελίνο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, εκ νέου ως δανεικός.

Συγκεκριμένα, το ''tuttoavellino.it'' αναφέρει: «Από την Αταλάντα μπορεί να προκύψει ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στην Αβελίνο.

Οι ''πράσινοι'' έχουν ως στόχο τον ταλαντούχο μέσο από το Εκουαδόρ, Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα, αλλά τώρα είναι στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Μπέργκαμο για να δοθεί στην Αβελίνο».

Φευγάτος είναι ακόμα και ο Λουτσιάνο Νέβες! Ο Βραζιλιάνος δεν έχει επιστρέψει από τη χειμερινή του άδεια και όλα δείχνουν ότι θέλει να... κουνήσει μαντήλι. Είχε έρθει έτσι και αλλιώς με εξάμηνο δανεισμό από την Κορίνθιανς και σύμφωνα με το πλάνο τον Ιανουάριο θα ενεργοποιούνταν το συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Αυτό πλέον δύσκολα θα γίνει. Ο Λουτσιάνο, που έχει τεθεί εκτός μάχης λόγω τραυματισμού εδώ και τρεις μήνες, μπαίνει και αυτός στο μακρύ κατάλογο των παικτών που αποχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.