Τρεις στην έξοδο απ' την ΑΕΚ - liveefootball

Breaking

Τρεις στην έξοδο απ' την ΑΕΚ


Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει την επιθυμία - προσπάθεια της ΑΕΚ να απαλλαγεί από τέσσερα συμβόλαια παικτών που δεν θα έβλεπαν πλέον το φως της ενδεκάδας από τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για τους Αϊντάρεβιτς, Πατίτο, Βινίσιους και Τρίστασον.
Η κατάσταση ελαφρώς διαφοροποιήθηκε για τον Σουηδό, λόγω των απωλειών που προέκυψαν με τους τραυματισμούς των Μάνταλου και Γιόχανσον, απώλειες που αποψίλωσαν την κιτρινόμαυρη μεσαία γραμμή η οποία ήταν σε διαδικασία αναμονής του Κονέ και προφύλαξης του Σιμόες λόγω των διαδοχικών παιχνιδιών. Επί της ουσίας ο Αϊντάρεβιτς παραμένει ένα "αναγκαίο κακό" για το ρόστερ της ομάδας και η περίπτωση του θα επανεκτιμηθεί μέσα στο Γενάρη, ίσως και νωρίτερα, ανάλογα και με τις προσθήκες που θα έχουν πραγματοποιηθεί.
Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο κύβος ερρίφθη για τους άλλους τρεις. Ο Βραζιλιάνος Βινίσιους, ο οποίος απογοήτευσε και στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα για το Κύπελλο, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν καθώς γίνεται προσπάθεια να φύγει ως ελεύθερος. Αν η ΑΕΚ δεν τα καταφέρει, υπάρχει η επιλογή της Λαμίας με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, όταν και θα είναι πιο εύκολο να βρει ομάδα κοντά σε αυτά που ο ίδιος θέλει.
Ο Πατίτο βρίσκεται επίσης σε φάση συζήτησης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος μετά τη δίχως θετικό αποτέλεσμα προσπάθεια να πωληθεί ο Αργεντινός σε ομάδα του εξωτερικού, επιχειρεί τώρα να τον πείσει να οδηγηθούν σε μία συναινετική λύση, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Εικάζεται ότι θα τα καταφέρει.
Για τον Τρίστασον τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής για να μη χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ασφαλώς, λόγο στη μετακίνησή του θα έχει και η Ραπίντ Βιέννης, ομάδα στην οποία ανήκει και βρίσκεται σε συνεργασία με την ΑΕΚ, αναζητεί την καλύτερη λύση για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μη μειωθεί περισσότερο η ήδη πεσμένη χρηματιστηριακή αξία του επειδή είναι ανενεργός.
Photo Credits: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.