Γιαννόπουλος: «Βελτιωμένοι σε σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία, περιμένουμε τον κόσμο» - liveefootball

Breaking

Γιαννόπουλος: «Βελτιωμένοι σε σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία, περιμένουμε τον κόσμο»


Με την προσθήκη των Καλάθη, Βουγιούκα και Αντετοκούνμπο η Εθνική Ελλάδας θα παρουσιαστεί καλύτερη κόντρα στο Ισραήλ, όπως δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ενώ εξέφρασε την πίστη ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για τις προσθήκες με την είσοδο των Καλάθη, Βουγιούκα, Αντετοκούνμπο: «Προστέθηκαν τρεις πάρα πολύ καλοί παίκτες και η ομάδα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

Για τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα: «Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το πνευματικό κομμάτι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές βελτιώσεις μέσα σε μία ημέρα. Πρέπει να βελτιωθούμε στο συγκεκριμένο τομέα και να μην κάνουμε πολλά λάθη, όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε τη διαφορά».

Για το αυριανό παιχνίδι με το Ισραήλ: «Στο παιχνίδι με το Ισραήλ θα πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι και όχι ο αντίπαλος».

Για το αν περιμένει να γεμίσει το γήπεδο στην Κρήτη: «Το περιμένουμε. Αν δεν είναι γεμάτο, να είναι σχεδόν γεμάτο και να έρθουν οι Κρητικοί και να μας υποστηρίξουν. Έχω δώσει μόνο φιλικά. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, είναι από τις στιγμές που περιμένεις ως επαγγελματίας από τη στιγμή που θα μπεις σε ένα γήπεδο. Αυτό που κάνω εγώ είναι να το χαρώ όσο μπορώ, να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες και να το λέω στα παιδιά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.