Προτό: «Θα ρίξουμε το βάρος στην Ελλάδα» - liveefootball

Breaking

Προτό: «Θα ρίξουμε το βάρος στην Ελλάδα»


Στις εγχώριες διοργανώσεις θα ρίξει το βάρος ο Ολυμπιακός, αν δεν καταφέρει να κερδίσει τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνας, όπως τόνισε ο Σίλβιο Προτό που εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο έμπειρος τερματοφύλακας στη «Real News»:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Απολαύσαμε τη βραδιά, γιατί όντως ήταν ξεχωριστή. Πιστεύω ότι κάναμε καλό ματς. Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά το σημαντικό ήταν ότι ψάξαμε και τις δικές μας στιγμές, είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν μείναμε πίσω από την μπάλα και να περιμένουμε μόνο».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας: «Αν είσαι στην κερκίδα, την αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά την ατμόσφαιρα. Όταν είσαι μέσα, παίζεις και έχεις την αίσθηση ότι σε βοηθάει. Έτσι έγινε. Δήλωσα στο εξωτερικό πως ήταν ξεχωριστός ο ήχος που έβγαινε. Ένιωθες ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έπαιζε άμυνα».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα και έχουμε μείνει λίγο πίσω. Πιστεύω, πάντως, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε στην Ευρώπη αν δεν νικήσουμε στη Λισσαβώνα τη Σπόρτινγκ, αλλά πλέον πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στην Ελλάδα και να πάρουμε όλα τα ματς που ακολουθούν».

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα πολύ τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό, νομίζω ότι το έδειξα και εκείνες τις ημέρες. Ο κ. Χάσι με ήθελε, το πίστεψε και αυτός ότι μπορούσα να έρθω και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έτρεξαν τη μεταγραφή μου. Όταν ήρθα, το σκεπτικό ήταν να βοηθήσω τον Καπίνο, που είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας και επένδυση για τον σύλλογο. Έχουμε καλή συνεργασία και πιστεύω πως αυτός είναι το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.