«Είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει στο Βελιγράδι ο Πάσπαλι» - liveefootball

Breaking

«Είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει στο Βελιγράδι ο Πάσπαλι»




Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος πριν από μερικές μέρες υπέστη εγκεφαλικό και ανάρρωνε στο σπίτι του προπονητή των Σπέρς, Γκρεγκ Πόποβιτς, στο Σαν Αντόνιο.

Πιο συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Άρη, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kosmagazin.com» αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

«Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδησή του, επικοινωνεί. Πέρασε δύσκολα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον», δήλωσε ο Βλάντε Ντίβατς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενώ για τον 51χρονο πλέον Ζάρκο μίλησε και ο Ιταλός προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου των «σπιρουνιών», Ετόρε Μεσίνα:

«Ανησυχήσαμε όλοι, καθώς είναι ένας καλός άνθρωπος που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι. Ο Πόποβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον φίλο του. Ο Ζάρκο ρώτησε τον γιατρό αν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι. Απ’ όσα άκουσα, ο γιατρός του συνέστησε να κοιμάται αρκετά και να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.