Στους ''16'' του Κυπέλλου τα Τρίκαλα - liveefootball

Breaking

Στους ''16'' του Κυπέλλου τα Τρίκαλα


Τα Τρίκαλα άντεξαν στην πίεση της Κέρκυρας, απέσπασαν την ισοπαλία (0-0) και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με υπερδιπλάσιες τελικές προσπάθειες (3-7), ωστόσο η σημαντικότερη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Δημήτρη Γροντή να σουτάρει ψηλά άουτ από εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή στο 6'.

Εξαιρετικά κακό το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, ειδικά έως το 70ο λεπτό, με τους δύο αντιπάλους να «κακοποιούν» το ποδόσφαιρο, πολλές κίτρινες κάρτες και το ακυρωθέν τέρμα του Φώτη Γεωργίου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να θεωρείται η πιο αξιοσημείωτη στιγμή.

Το πρώτο 0-0 στη φάση των ομίλων του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» μάλλον φυσιολογικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών Τρικάλων και Κέρκυρας, με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να εξασφαλίζει την πρόκριση στη φάση των «16», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Χιντζίδης, Τεγούσης, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Γροντής, Τσίπρας, Ντιατά (75' Ζγκούρι)
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Βάργκας), Κρητικός, Κόντος, Ζορμπάς, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Μπάουμαν

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Ατρόμητος 7 (6-1)
Τρίκαλα 5 (4-2)
Κέρκυρα 4 (6-2)
Σπάρτη 0 (2-13)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.