Οδυσσέας Βλαχοδήμος Τη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μια επιτυχία όπως σημερινή - liveefootball

Breaking

Οδυσσέας Βλαχοδήμος Τη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μια επιτυχία όπως σημερινή


Τη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μια επιτυχία όπως η σημερινή στο ντέρμπι τόνισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Πάντα ωραίο να νικάς στα ντέρμπι. Αυτό ήθελε ο κόσμος, αυτό θέλαμε κι εμείς και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Το να κερδίζεις ένα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά από ‘δω και πέρα. Να χαρούμε σήμερα και αύριο και μετά να επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την ομάδα, για τη βαθμολογία και για τον κόσμο. Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε πάντα καλά και ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα σήμερα και ελπίζω να είναι πάντα έτσι».

Ερωτώμενος, δε, για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ο Βλαχοδήμος παρέμεινε προσγειωμένος και απάντησε: «Αν μπορούμε, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσουμε και εκτός έδρας. Πιστεύω ότι θα μας δώσει φόρα το σημερινό ματς και θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.