Μολίνς: «Όποιος δεν είναι έτοιμος για μάχη, ας κάτσει σπίτι του» - liveefootball

Breaking

Μολίνς: «Όποιος δεν είναι έτοιμος για μάχη, ας κάτσει σπίτι του»


Ο Γκιγέρμο Μολίνς μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας πως τον βλέπει ως μία μάχη την οποία πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να δώσουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Όλοι ξέρουμε την σημασία αυτού του αγώνα. Εκτός από τους τρεις βαθμούς υπάρχει και θέμα περηφάνιας σε αυτό το παιχνίδι. Για μένα το πιο βασικό είναι η μάχη και μετά από αυτήν ξεκινάει το παιχνίδι»

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Το κλειδί για να πάρουμε το παιχνίδι είναι πρώτα από όλα να κερδίσουμε την μάχη. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στη φυσική κατάσταση αλλά άπαξ και κερδίσεις την μάχη πρέπει να αρχίσεις να παίζεις».

Για την γνώμη του για τον Ολυμπιακό: «Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η γνώμη μου και μόνο. Εμείς πρέπει να δώσουμε την μάχη μας».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον αντίπαλο: «Έχω παίξει με δύο από τους παίκτες του στο παρελθόν όταν ήμουν στην Άντερλεχτ, τον Προτό και τον Ζιλέ. Τους άλλους τους έχω δει σε κάποιους αγώνες, αλλά όχι δεν ξεχωρίζω κάποιον».

Για το αν περίμενε ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό: «Ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς και άρα ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα από την τελευταία θέση. Από εκεί και πέρα είχαμε μία άσχημη αρχή όμως πλέον δεν υπολειπόμαστε και τόσο πολύ από την κορυφή. Από εκεί και πέρα σαν ομάδα δεν έχουμε πρόβλημα και θεωρώ ότι παίζουμε καλά στα ντέρμπι. Θα έλεγα ότι παίζουμε στα ντέρμπι καλύτερα από ό,τι σε άλλους αγώνες. Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι όλοι θα μπούμε σε αυτή την μάχη συγκεντρωμένοι και θα κοιτάξουμε να πολεμήσουμε για τους τρεις βαθμούς».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτό το ντέρμπι: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα είναι πάνω από όλα για τους οπαδούς μας. Μπορεί να μην είναι κάθε μέρα όπως θα ήθελες, όμως δεν μπορεί να υπάρξει μέρα δίχως μάχη. Αν δεν έρθεις για να δώσεις μάχη καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου. Ελπίζω πως θα δώσουμε την μάχη μας και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Το μήνυμα είναι ότι είχαμε μία κακή αρχή όμως οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και μας βοήθησαν στις ανατροπές. Όταν είναι δίπλα μας πολλά μπορούν να γίνουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.