Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Χάρις στην ΑΕΚ - liveefootball

Breaking

Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Χάρις στην ΑΕΚ


Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Μάνι Χάρις. Ο Αμερικανός πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, με τη διάγνωση να δείχνει πως μένει εκτός δράσης για 15 μέρες τουλάχιστον....

Ο Μάνι Χάρις έχει μόλις λίγες ώρες στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όμως το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα θα αργήσει αρκετά. Για την ακρίβεια, οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν υπομονή ως τα τέλη του Οκτώβρη για να δουν τον 28χρονο Αμερικανό στα παρκέ.

Ο Χάρις πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε πως πρέπει να μείνει στα pits για -τουλάχιστον- 15 μέρες, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι οριακά έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπάνβιτ (24/10) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το πρωί του Σαββάτου (7/10) πέρασε από μαγνητική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη στο μεσομύιο διάφραγμα του δεξιού ορθού μηριαίου και δόθηκε εντολή και ακολουθεί άμεσα φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα.

Έτσι, το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της Τρίτης (10/10) με την Εστουδιάντες, αλλά θα πάρει παράταση κάποιες μέρες, ώστε να επιστρέψει στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.