Κουζμίνσκας: «Πληγωμένο θηρίο η Ελλάδα, αλλά αν είμαστε καλά δεν θα έχουμε πρόβλημα» - liveefootball

Breaking

Κουζμίνσκας: «Πληγωμένο θηρίο η Ελλάδα, αλλά αν είμαστε καλά δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν… ξεγελιέται από το 2-3 της Ελλάδας στην πρώτη φάση, ωστόσο τόνισε πως αν η Λιθουανία παίξει όπως πρέπει, θα περάσει στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

«Δεν παίζει κανένα ρόλο πλέον τι έγινε στην πρώτη φάση. Η ελληνική ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», τόνισε ο φόργουορντ των Νικς.

«Το σύστημα της διοργάνωσης είναι πολύ επικίνδυνο. Μπορεί να είσαι πρώτος στον όμιλό σου, αλλά να χάσεις και να πας αμέσως σπίτι σου. Όμως το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες και ούτως ή άλλως για να πάρεις μετάλλιο θα πρέπει να κερδίσεις τις μεγάλες ομάδες», πρόσθεσε.

Όσο για τη γνώμη του για την Ελλάδα; «Η ελληνική ομάδα δεν είχε έναν παίκτη που να ξεχώριζε από τους άλλους στην πρώτη φάση. Σε αυτό μοιάζουν με μας, καθώς μπορούν να έχουν διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε μέρα. Συν τοις άλλοις είναι ένα πληγωμένο θηρίο, που μπορεί να μην πήγε καλά στην πρώτη φάση και από ό,τι διάβασα να είχε εσωτερικά προβλήματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε αυτή η ομάδα θα παίξει όπως μπορεί», τόνισε ο 27χρονος άσος.

Τέλος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Γερμανία, που όμως δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή στον αυριανό αγώνα. «Η μέση μου ‘κλείδωσε’. Ευτυχώς είμαι καλύτερα. Αρχικά δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσω και φοβήθηκα. Όμως έχουμε τους καλύτερους γιατρούς και ήδη είμαι πολύ καλύτερα. Ακόμη δεν είμαι στο 100%, αλλά τουλάχιστον μπορώ να περπατήσω, να πηδήξω και να τρέξω. Ελπίζω να είμαι πανέτοιμος ως τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.