Τεννές: "Κανένας δεν έχει σωθεί με τέσσερις βαθμούς" - liveefootball

Breaking

Τεννές: "Κανένας δεν έχει σωθεί με τέσσερις βαθμούς"Η Λαμία πέτυχε το πρώτο της γκολ στη Super League και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (1-3) στην πρώτη εθνική κατηγορία με τον τεχνικό των Φθιωτών, Μπάμπη Τεννέ, να αναγνωρίζει την ιστορικότητα του αποτελέσματος, αλλά να διαπιστώνει ότι "κανένας δεν έχει σωθεί με τέσσερις βαθμούς".

"Eίναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα της Λαμίας. Για πρώτη φορά στη Super League Σουρωτή κάνει την πρώτη της νίκη κάνει διπλό εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που είναι δέκα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία με μεγάλες πορείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αυτό το διπλό είχε δόση τύχης αλλά από την άλλη ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι με παιδιά που έδιναν και τη ψυχή τους στο να φύγουν με κάτι καλό από εδώ. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα και για τη βαθμολογία, αλλά κυρίως για την ψυχολογία μας. Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Τρία παιχνίδια, τρεις πολύ καλές εμφανίσεις. Κανένας δεν έχει σωθεί με τέσσερις βαθμούς. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα είναι δύσκολος αντίπαλος με οποιονδήποτε και αν παίζει", υποστήριξε ο Μπάμπης Τεννές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.