Πρώτη απώλεια για την Ντόρτμουντ, νέα ήττα για την Λεβερκούζεν - liveefootball

Breaking

Πρώτη απώλεια για την Ντόρτμουντ, νέα ήττα για την Λεβερκούζεν


Οι δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Ντόρτμουντ την διατηρούσαν στην  κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο η Φράιμπουργκ «έκοψε» βαθμούς από τους Βεστφαλούς, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία με 0-0.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί ο Πίτερ Μποζ να έχασε λόγω τραυματισμών νωρίς στον αγώνα τους Μπάρτρα και Σμέλτσερ, όμως η ομάδα του είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για μία ώρα παιχνιδιού λόγω της αποβολής του Ραβέ (29').

Ωστόσο η Φράιμπουργκ αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι», εφάρμοσε διπλή ζώνη άμυνας μετά την αποβολή και τελικά αυτή η αμυντική προσήλωση της χάρισε το θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκης μετά από τρεις αγωνιστικές η νέα ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου Μπάγερ Λεβερκούζεν, που ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Μάιντς. Οι «ασπιρίνες», για τις οποίες δεν αγωνίστηκε ο Έλληνας αμυντικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κορ στο 22ο λεπτό.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη και η Μάιντς ανέτρεψε τα δεδομένα με τους Γιοσινόρι (45+1'), Ντιαλό (57') και Σερντάρ (71') πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-1 έπειτα από δύο σερί ήττες.

Παράλληλα το πρώτο γκολ του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στην επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα ήταν αρκετό για να δώσει στην Άιντραχτ το «διπλό» μέσα στην έδρα της Γκλαντμπαχ με 1-0. Το χατ-τρικ του Φινμπόγκασον έδωσε στην ομάδα της Φρανκφούρτης το πρώτο τρίποντο για τη φετινή σεζόν.

Η πρώτη νίκη της Άουγκσμπουργκ είχε την υπογραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς με τρία τέρματα (22', 32' πεν., 90+4) του Ισλανδού πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 της Κολωνίας και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς.

Τέλος σε ένα αγώνα όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, η Βόλφσμπουργκ ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Αννόβερο. Ο Ντανιέλ Ντιντάβι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 52ο λεπτό, με τους αήττητους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Αυστριακού Χάρνικ (75').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.