Kοντά στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα - liveefootball

Breaking

Kοντά στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα



Μικρή είναι η διαφορά που χωρίζει την Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμάνουελ Ινσούα. Οι δύο ομάδες διαπραγματεύονταν καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββάτου (19/8) και συντρέχουν οι προϋποθέσεις, ώστε να συμφωνήσουν την Κυριακή (20/8) και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής να έρθει στην Αθήνα.

Ο ατζέντης του Ινσούα βρίσκεται στο Ούντινε και συνομιλεί με τους Ιταλούς διοικούντες, έχοντας παράλληλα ανοιχτή γραμμή με τους "πράσινους". Στη διαπραγμάτευση έχουν τεθεί η συνιδιοκτησία ή ο δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Ιούνιο του 2018 και ακόμα δεν έχει επιλεγεί ποια μορφή θα προτιμηθεί.

Στο οικονομικό, ο Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένος να πληρώσει μέχρι 500.000 ευρώ, ανάλογα με το deal, ενώ η Ουντινέζε απαιτεί περίπου 600.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ή κάτι περισσότερο, εάν θα τον παραχωρήσει δανεικό με buy out.

Ο μάνατζερ του Ινσούα έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Τριφυλλιού στα πιο σημαντικά σημεία της συνεργασίας τους και οι εκκρεμότητες αφορούν την Ουντινέζε. Από την πλευρά του, ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ πιέζει για να φύγει, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή, Λουίτζι ντελ Νέρι.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αναμένεται να κλείσει σύντομα, αφού ο Ουζουνίδης δεν θέλει να χαθεί άλλος χρόνος. Μάλιστα, ο συνεργάτης του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ασχολείται με άλλον έναν αριστεροπόδαρο ακραίο, ώστε να είναι έτοιμος για την περίπτωση που θα υπάρξει αρνητική τροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.