Αστέρας – ΠΑΣ: Ψάχνουν ξεκίνημα με το δεξί - liveefootball

Breaking

Αστέρας – ΠΑΣ: Ψάχνουν ξεκίνημα με το δεξί



Αστέρας Τρίπολης εναντίον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:15 με μια σημαντική απουσία για κάθε ομάδα και στόχο και για τους δύο το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Ισνάλδο δεν συμμετέχει στην πρώτη αποστολή της σεζόν για τον Αστέρα λόγω διαστρέμματος που δεν του επιτρέπει να είναι στο 100% έτοιμος. Εκτός φυσικά και ο Γκοντό που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Λάρισα (28/8).

Οι αντίπαλοι των κιτρινομπλέ πήγαν στην Αρκαδία χωρίς τον τραυματία Σκόνδρα, ενώ ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός και τον Γάλλο επιθετικό Φρανκ Μπετρά που κρίθηκε ανέτοιμος. Το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) ο ΠΑΣ προπονήθηκε στην Τρίπολη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του.

Η αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκορ, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Μάσα, Μουνάφο, Μαδίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Μανιάς, Δουβίκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Γιάκος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κόντε, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λίλα, Ροντρίγκεζ, Βιδάλ, Ντόλοβατς και Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.