Ελληνικό νησί στους καλύτερους ανεξερεύνητους προορισμούς στον κόσμο - liveefootball

Breaking

Ελληνικό νησί στους καλύτερους ανεξερεύνητους προορισμούς στον κόσμοΕλληνικό νησί στους καλύτερους ανεξερεύνητους παραθαλάσσιους προορισμούς στον κόσμο


Το Bloomberg περιλαμβάνει τη Ζάκυνθο στα “ανεξερεύνητα” νησιά που διαθέτουν τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο και το συνιστά ως εναλλακτική λύση στη λαμπερή και διάσημη Μύκονο. Οι συντάκτες του γνωστού ιστότοπου επέλεξαν 6 παραθαλάσσιους προορισμούς που μπορούν να αντικαταστήσουν τα διάσημα νησιά που συγκεντρώνουν εκατομμύρια επισκεπτών.
Το σχετικό άρθρο αναφέρει: “η Ζάκυνθος είναι σαν μια καρτ ποστάλ, χωρίς να δείχνει “βομβαρδισμένη” από τουρίστες και γεμάτη μυστικούς ορμίσκους που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Έχετε πάει στη Μύκονο… τώρα δοκιμάστε τη Ζάκυνθο. Κουραστήκατε να κοιτάζετε τους όμορφους ανεμόμυλους της Μυκόνου; Ποτέ. Αλλά ίσως είστε έτοιμοι να ανταλλάξετε την κοινωνική ζωή της Μυκόνου για κάτι πιο χαλαρό. Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος που έχει εξερευνηθεί ελάχιστα. Οι δυτικές και βόρειες πλευρές του νησιού είναι οι πιο ήσυχες και ομορφότερες”.
Δείτε τα 6 νησιά:
1.Ζάκυνθος
2.Άγιος Ευστάθιος
3.Μανκόρα, Περού
4.Νησιά Andamans
5.Παράκτια Πορτογαλία
6. Νησί Λίκομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.