«Δεν παίρνει Κουτίνιο αυτό το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα» - liveefootball

Breaking

«Δεν παίρνει Κουτίνιο αυτό το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα»



Σύμφωνα με τον εγκυρότατο, κυρίως στα θέματα της Ισπανίας, δημοσιογράφο του Sky Sports και της As, Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, ο Κουτίνιο θα παραμείνει, προς το παρόν, κάτοικος Λίβερπουλ, με την Μπαρτσελόνα να κοιτάζει, πλέον, άλλες περιπτώσεις για τον αντι-Νεϊμάρ!

Πιο συγκεκριμένα το βρετανικό Μέσο, άλλωστε, έχει πρώτο θέμα όσα είπε Μπαλαγκέ στην τηλεοπτική εκπομπή ''Sky Sports News'', με τον συγγραφέα του βιβλίου "Messi" και προσωπικό φίλο του Αργεντινού, να σημειώνει: «Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν προετοιμασμένη να χάσει τον Νεϊμάρ. Ο Κουτίνιο έγινε στόχος μόνο όταν έφυγε αυτός», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Μπαρτσελόνα δεν ''δούλεψε'' την περίπτωση του Σερί, σε περίπτωση που η προσπάθειά της για τον Κουτίνιο αποτύγχανε και νόμιζε πως είχαν αποκτήσει τον Βεράτι, ενώ δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Τώρα, στη Βαρκελώνη χρειάζονται άμεσα λύσεις, αλλά δεν γίνεται να πάρουν όλους τους παίκτες που θέλουν».

Για να προσθέσει: «Για παράδειγμα, αν πιστέψουμε τη Λίβερπουλ, ότι ο Κουτίνιο, δηλαδή, δεν πωλείται, τότε δεν θα πάρει τον Βραζιλιάνο και θα κοιτάξει για άλλους στόχους.

Εξάλλου, η Μπαρτσελόνα είχε δώσει διορία στους ''κόκκινους'' να απαντήσουν ως τις 7 το πρωί της Κυριακής στην τρίτη πρότασή τους για τον Κουτίνιο, με τη Λίβερπουλ να μην απαντά ποτέ!

Αυτό σημαίνει, οπότε, πως το σίριαλ ολοκληρώθηκε…

Η Μπαρτσελόνα, τώρα, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί για τον Κουτίνιο, καθώς απομένουν 10 μέρες για τις μεταγραφές και πρέπει να διαπραγματευτεί με άλλους στόχους. Όπως, για παράδειγμα, με τον Ντεμπελέ, τον Σερί και τον Ντι Μαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.