Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Χένρι Φρεντς για τον Άρη - liveefootball

Breaking

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Χένρι Φρεντς για τον ΆρηΗμέρα αφίξεων για τις ελληνικές ομάδες και στην Θεσσαλονίκη έφτασε ο Χένρι Φρεντς που θα δοκιμαστεί από τον Άρη και αν πείσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη θα αποκτηθεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την νέα εμπειρία στην καριέρα του ενώ αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές των αγώνα των ΗΠΑ με την Εθνική στην Σαϊτάμα το 2006.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Henry French, ο οποίος θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του ΑΡΗ. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε μετά την άφιξή του:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα και πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είμαι μία εξαιρετική εμπειρία και ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα και την ομάδα. Πιστεύω ότι με τις αμυντικές ικανότητές μου και την ικανότητα στη δημιουργία του παιχνιδιού να πείσω τον κόουτς Γιαννάκη. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος απ’ αυτά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα.

Ξέρω ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία ιστορική ομάδα με μεγάλη ιστορία, μία ομάδα η οποία έχει παραδοσιακά αρχές στο παιχνίδι της. Τελευταία έχω δει κάποια παιχνίδια του ΑΡΗ από την προηγούμενη σεζόν. Ένας αγώνας που έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές είναι αυτός της Εθνικής Ελλάδας με τις ΗΠΑ, το 2006, όταν η χώρα σας κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο κόουτς Γιαννάκης ήταν προπονητής σ’ εκείνη την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.