Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3: Καταλανικό το πρώτο Clasico (vid) - liveefootball

Breaking

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3: Καταλανικό το πρώτο Clasico (vid)


Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3: Καταλανικό το πρώτο Clasico

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν αυτή που πανηγύρισε για πρώτη φορά σε Clasico για τη νέα σεζόν, έστω κι αν πρόκειται για φιλική αναμέτρηση, μια και επιβλήθηκε 3-2 της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, σε μία ακόμα εξαιρετική παράσταση του Νεϊμάρ.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν στο αρχικό σχήμα των «μπλαουγκράνα» και στα 73 λεπτά που αγωνίστηκε, κατάφερε να μοιράσει δύο ασίστ. Αντίθετα, εκτός του φιλικού ντέρμπι ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Τόνι Κρόος, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήθελε να τους φορτώσει με συνεχόμενα παιχνίδια.
Όσον αφορά στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που μπήκε με… φόρα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό, είχε πάρει το προβάδισμα με δύο τέρματα. Η… αρχή έγινε στο 3’ με τον Μέσι, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική ενέργεια άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ράκιτιτς διπλασίασε τα τέρματα για τους Καταλανούς.
Όμως, στο 14’ η Ρεάλ έδειξε… σφυγμό, μια και ο Κόβατσιτς με δυνατό σουτ μείωσε 2-1 για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στο 36’ ο Μάρκο Ασένσιο, έπειτα από ασίστ του πρώτου σκόρερ, έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Οι πολλές αλλαγές του Ζινεντίν Ζιντάν στο δεύτερο μέρος προκάλεσαν ένα μικρό… μπλακ άουτ στους Μαδριλένους και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μπαρτσελόνα στο 50’ όταν έπειτα από φάουλ του Νεϊμάρ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας για το τελικό 3-2.
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ (74' Χακιμί), Ράμος (46' Νάτσο), Βαράν (46' Βαγιέχο), Μαρσέλο (74' Ερνάντεθ), Καζεμίρο (74' Γιορέντε), Μόντριτς (46' Ίσκο), Κόβατσιτς (74' Θεμπάγιος), Μπέιλ (74' Όσκαρ), Ασένσιο (46' Βάθκεθ), Μπενζεμά (74' Μαγιοράλ).
Μπαρτσελόνα: Σίλεσεν, Βιδάλ (63' Σεμέντο), Πικέ (73' Μαστσεράνο), Ουμτιτί (63' Βερμάελεν), Άλμπα (73' Ντιν), Μπουσκέτς (73' Σέρτζι Σαμπέρ), Ράκιτιτς (73' Αλενιά), Ινιέστα (46' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι (63' Σουάρεθ), Νεϊμάρ (73' Τουράν), Σουάρες (63' Αλκάθερ).

Η νίκη της Μπαρτσελόνα (3-2) επί της Ρεάλ στο International Champions Cup


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.