"Παγώνει" προς το παρόν το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό - liveefootball

Breaking

"Παγώνει" προς το παρόν το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό


Το θέμα του προπονητή, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, έχει "παγώσει" προς το παρόν. Κι αυτό, γιατί στον Ολυμπιακό ασχολούνται στην παρούσα φάση με τα όσα θα συμβούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την "υπόθεση Μοντέστο", αλλά και με την "μεθόδευση του ΠΑΟΚ, του Αποστολόπουλου και του ραδιοφωνικού σταθμού Μετρόπολις με απώτερο σκοπό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών", όπως σημείωνε στην ανακοίνωσή της η πειραϊκή ΠΑΕ την Τρίτη (2/5).
Από εκεί που φαινόταν ότι το θέμα με τον προπονητή θα ολοκληρωνόταν έως την Παρασκευή (05/05), σαν να παίρνει αναβολή για την επόμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να "φωτογραφίζει" ότι θα έχουμε εξελίξεις έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας...
Με τον Ρεμί Γκαρντ επικρατεί μία σύγχυση. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο 51χρονος πρώην τεχνικός της Άστον Βίλα και Λιόν εθεάθη στο νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30/4), ενώ την ίδια στιγμή στην Γαλλία έλεγαν ότι βρισκόταν στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.
Με λίγα λόγια, η υπόθεση με τον Γκαρντ έχει "παγώσει" προς το παρόν, ίσως να έχει πάει και κάποια βήματα πίσω και ειδικά η ιστορία με τον Γάλλο τεχνικό αναμένεται να ολοκληρωθεί, είτε θετικά είτε αρνητικά, την ερχόμενη εβδομάδα.
Την ίδια στιγμή ο Τάκης Λεμονής που χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης του Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης, δεν αποκλείεται να "παίξει" για τον κόκκινο πάγκο. Όλα είναι πιθανά…
© Παρέχεται από: 24 Media
Προφανώς αν δεν "κάτσει" του Γκαρντ, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ξένων προπονητών που εξετάζονται από τους "ερυθρόλευκους". Ωστόσο, ο Λεμονής έχει τις πιθανότητές του να βγει τελικά νικητής στην "κούρσα" του κόκκινου πάγκου.
Από βδομάδα λοιπόν τα… σπουδαία!
Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.