Πριγκηπάτο για Κυρίες! - liveefootball

Breaking

Πριγκηπάτο για Κυρίες!


Με το... ενάμισι πόδι στο Κάρντιφ βρίσκεται, πλέον, η Γιουβέντους. Οι παίκτες της «βέκια σινιόρα» ικανοποίησαν την επιθυμία του προπονητή τους και έγιναν η πρώτη ομάδα που νικάει φέτος στο «Stade Louis II». Όπου η Μονακό ήταν αήττητη για 13 συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Όμως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τις επεμβάσεις του και ο Ντάνι Άλβες με τις ασίστ στον Αργεντίνο αλλά και τη γενικότερη παρουσία του, υποχρέωσαν τους Μονεγάσκους να αποχωρήσουν ηττημένοι από τον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Η Γιουβέντους εκτός από το τεράστιο άλμα προς τον τελικό πανηγύρισε και ένα ρεκόρ. Έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 11 παιχνίδια.

ΜΟΝΑΚΟ (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ντιράρ, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Λεμάρ (67' Ζερμέν), Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο (67' Μουτίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα (81' Τουρέ), Φαλκάο, Εμπαμπέ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ( Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (89' Λεμινά), Μαρκίζιο (81' , Ρινκόν), Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (77' Κουδράδο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.