«Σφαλιάρα» η Φέγενορντ, στον πόντο ξανά ο Άγιαξ! - liveefootball

Breaking

«Σφαλιάρα» η Φέγενορντ, στον πόντο ξανά ο Άγιαξ!


Την εκτός έδρας ήττα της Φέγενορντ από την Εξελσιόρ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο ο Άγιαξ, που επικράτησε με 4-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και μείωσε ξανά στον πόντο από την ομάδα του Ρότερνταμ.

Εξελσιόρ-Φέγενορντ

Γερή… σφαλιάρα έφαγε στην έδρα της Εξελσιόρ η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φέγενορντ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0, εκμεταλλευόμενοι ένα κακό δεκάλεπτο της ομάδας του Ρότερνταμ.

Συγκεκριμένα, παρά τις ισορροπίες που κυριαρχούσαν μέχρι και την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Εξελσιόρ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 56′ με τον Χασελμπάινκ.

Το 2-0 έγινε στο 59′ από τον Έλμπερς ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κούλβικ στο 65ο λεπτό του αγώνα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90′ και έτσι η Φέγενορντ έχασε πολύτιμο έδαφος που μπορεί να της κοστίσει στη μάχη του τίτλου.

Άγιαξ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Σπουδαία νίκη μέσα στο Άμστερνταμ πέτυχε ο φορμαρισμένος Άγιαξ, που επικράτησε με 4-0 των «αετών» για την 33η αγωνιστική της Eredivisie.

Ο «Αίαντας» που ήρθε φουριόζος από το 4-1 απέναντι στη Λυών μεσοβδόμαδα, διέλυσε και τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα, μειώνοντας στον έναν βαθμό από τη Φέγενορντ.

Τον χορό των γκολ άνοιξε για τον Άγιαξ στο 24′ ο Κλάιφερτ για να έρθει το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα από τον Ντόλμπεργκ.

Το 3-0 έγραψε ο Ντε Γιονγκ στο 48′ και το τελικό 4-0 ο Κασιέρα στο 71′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Γκρόνιγκεν-Αϊτχόφεν

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε η Αϊτχόφεν από την έδρα της Γκρόνιγκεν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μάχι στο 11′ για να έρθει η ισοφάριση από τον Λάμερς στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.