Ομπράντοβιτς: Μακάρι να μην παίξω ξανά κρίσιμα ματς με τον Παναθηναϊκό - liveefootball

Breaking

Ομπράντοβιτς: Μακάρι να μην παίξω ξανά κρίσιμα ματς με τον Παναθηναϊκό


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενήθηκε στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε και μίλησε τόσο για το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, όσο για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και το σύστημα διεξαγωγής της φετινής EuroLeague.

«Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι μία συναισθηματική πρόκληση για μένα. Ελπίζω πως δεν θα τον αντιμετωπίσω ξανά σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πριν από τη σειρά, είπα στους παίκτες μου ότι αυτό είναι μπάσκετ , παίζεται πέντε με πέντε» δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

«Δεν έχει σημασία αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Μελετήσαμε τα επιθετικά συστήματα του Παναθηναϊκού για ώρες και ώρες. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, κάτι που δυνάμωσε την επίθεσή μας. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα όταν είμαστε υγιείς».

Για τον ημιτελικό του Final 4  με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου και ο Γιουλ είναι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης. Τους γνωρίζουμε καλά. Είμαστε τώρα πιο έμπειροι σε σύγκριση με όταν τους αντιμετωπίσαμε στο Final 4 της Μαδρίτης».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής: «Η Euroleague είναι φανταστική. Το νέο σύστημα διεξαγωγής είναι εξαιρετικό. Όλοι παίζουν με όλους, κάτι που είναι ιδιαίτερα καλό για τους οπαδούς. Το μειονέκτημα είναι πως δεν υπάρχει σημαντικό περιθώριο για ξεκούραση των παικτών».

Για τους φιλάθλους και τον σεβασμό που πρέπει να υπάρχει στον αντίπαλο: «Ο σεβασμός θα πρέπει να είναι το κύριο θέμα της Euroleague. Για παράδειγμα, όταν ο Μέσι σκόραρε στο Μπερναμπέου, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα γιόρτασαν δίπλα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε να δούμε το ίδιο στο Final 4 . Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, οι φίλαθλοι πρέπει να σέβονται εκείνους της άλλης ομάδας».

Για το ΝΒΑ και για το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιων παικτών της Φενέρ: «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει στο NBA, αλλά μερικοί πηγαίνουν εκεί νωρίς και βλέπουν τα παιχνίδια από τον πάγκο ως φίλαθλοι. Είμαστε, ως σύλλογος, προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν κάποιοι παίκτες πάνε στο ΝΒΑ, θα έρθουν κάποιοι άλλοι. Δεν είναι λόγος ανησυχίας. Θα διαμορφώσουμε ανάλογα το ρόστερ».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.