Ολυμπιακός: Πανηγύρισε το 44ο πρωτάθλημα με λαμπρή γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (φωτό) - liveefootball

Breaking

Ολυμπιακός: Πανηγύρισε το 44ο πρωτάθλημα με λαμπρή γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (φωτό)



Με μια λαμπρή γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» πανηγύρισε ο Ολυμπιακός το 44ο πρωτάθλημα στην Ιστορία του κι έβδομο συνεχές.
Μια γιορτή που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα στους χώρους πέριξ του φαληρικού γηπέδου, οι οποίοι είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχθούν τους μικρούς φίλους του συλλόγου.
Δύο τεράστιες φανέλες του Ολυμπιακού κρέμονταν από την οροφή, στα μάτριξ έπαιζαν τα φετινά γκολ των «ερυθρολεύκων», ενώ το σήμα του συλλόγου, η αναγραφή Champions και ο αριθμός 44, όλα σε κόκκινο φόντο, κοσμούσαν τη σκηνή στην οποία έδωσε συναυλία το συγκρότημα «Μέλισσες» και τραγούδησε η Ζοζεφίν.
Μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες, οι «ερυθρόλευκοι», ο προπονητής Τάκης Λεμονής με τους συνεργάτες του και ο ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή για την περίοδο 2016-17 από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο και στη συνέχεια ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου.
Τα δικά τους μηνύματα, που προβλήθηκαν στα μάτριξ του σταδίου, έστειλαν προηγούμενοι προπονητές τυο Ολυμπιακού επί προεδρίας Μαρινάκη και συγκεκριμένα οι Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μίτσελ, Φερέιρα και Μάρκο Σίλβα.. 
Τη γιορτή κόσμησαν οι παλιές δόξες του συλλόγου. Τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και οι σχολές της ομάδας, αθλητές και αθλήτριες των Ερασιτεχνικών τμημάτων γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο, ενώ αμέτρητα ήταν τα παιδιά που παρακολούθησαν τη φιέστα από τις εξέδρες.
«Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της. Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν», ανέφερε -μεταξύ άλλων- το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Γιορτάζουμε τη μόνιμη παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο κλειστό κλαμπ των 25 καλύτερων της Ευρώπης. Γιορτάζουμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες ΟΛΩΝ των τμημάτων του ΟΣΦΠ και βέβαια ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ δοξάζει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου! Γεννήθηκε στον Πειραιά, έγινε ΘΡΥΛΟΣ, δοξάζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουμε... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε, συνεχίζουμε να νικάμε... ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» κατέληξε το μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.