«Κυνική» πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό [vid] - liveefootball

Breaking

«Κυνική» πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό [vid]


Τσέλσι-Τότεναμ 4-2


Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς επικράτησε της Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ με 4-2. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν είχε καλή απόδοση, όμως ό,τι ευκαιρία δημιουργούσε την έκανε γκολ, παίρνοντας μια κυνική πρόκριση επι της ουσίας. Στον αντίποδα, η Τότεναμ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και άξιζε να προκριθεί στον τελικό, όμως έπεσε πάνω στους «μπλε», που βρέθηκαν στη... μέρα τους.
Ο Γουίλιαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5'. Τα «σπιρούνια» αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 18' με κεφαλιά του Χάρι Κέιν, αλλά στο 43' η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Γουίλιαν δεν λάθεψε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντέλε Αλι έφερε ξανά το ματς στα... ίσια (2-2 στο 52') και η Τότεναμ έμοιαζε καλύτερη, αλλά λίγο αργότερα ο ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στους «μπλε» στο 75', πριν ο Μάτιτς διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 80'.
Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός αύριο, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το δεύτερο εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.