ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Οι τρεις επιλογές του Ουζουνίδη για αντί - Ζέκα - liveefootball

Breaking

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Οι τρεις επιλογές του Ουζουνίδη για αντί - Ζέκα


Η οριστικοποίηση της απουσίας του Κάρλος Ζέκα, μετά την ιατρική διάγνωση που ανέφερε ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και κατά συνέπεια θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας για χρονικό διάστημα δέκα ημερών, υποχρεώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι «πράσινοι» καλούνται να προστατέψουν το νικηφόρο 2-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο και ήδη στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται τα πλάνα που θα εφαρμόσει το «τριφύλλι» στη Θεσσαλονίκη, τόσο σε ό,τι αφορά την τακτική προσέγγιση της ομάδας όσο και στο πρόσωπο που θα επιλεγεί για την αντικατάσταση του τραυματία Ζέκα. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα και είναι τρεις τον αριθμό.
Πρώτος και βασικός υποψήφιος είναι ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος άλλωστε έχει καλύψει στο πρόσφατο παρελθόν και δη επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη το κενό της απουσίας του Ζέκα στα εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα και την ΑΕΚ ως παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον αστράγαλο.? Ο Φινλανδός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Πορτογάλου Νούνο Ρέις αλλά και του Νίκου Μαρινάκη, οι οποίοι έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη θέση, ενώ απειροελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο της μετατόπισης στον χώρο του κέντρου του Γιώργου Κουτρουμπή.
Από τη στιγμή ωστόσο που ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να αλλάξει τον σχηματισμό και την τακτική του προσέγγιση στο συγκεκριμένο ματς και παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, είναι προφανές ότι ο Λουντ αποτελεί το φαβορί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.