Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ – Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ξεσήκωσε τους μικρούς φιλάθλους της ομάδας - liveefootball

Breaking

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ – Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ξεσήκωσε τους μικρούς φιλάθλους της ομάδας«Είναι μια πολύ όμορφη Κυριακή με τους λιλιπούτιους φίλους της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Θα το επαναλάβω σίγουρα», δήλωσε ο πρώην διεθνής παίκτης.

Ρεκόρ με περισσότερες από 22.000 συμμετοχές για την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της σε όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Από τη έναρξη του προγράμματος, στα τέλη Ιανουαρίου, μέχρι σήμερα η πιο ενθουσιώδης κερκίδα των γηπέδων, η Κερκίδα ΟΠΑΠ, έχει βρεθεί σε 69 αγώνες, ενώ οι αιτήσεις για συμμετοχή ξεπερνούν τις 22.300.

Σε κάθε αγώνα μέσω του www.kerkidaopap.gr κληρώνονται 50 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους. Τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ, κερδίζουν δώρα και συμμετέχουν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα.

Επόμενος σταθμός ο ημιτελικός του κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Οι μικροί φίλαθλοι της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ δίνουν νέο ραντεβού την Τετάρτη 26 Απριλίου, στον ημιτελικό του κυπέλλου ΑΕΚ- Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στα ημιτελικά των play off του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα όλων των αγώνων και τις ομάδες που συμμετέχουν είναι διαθέσιμες στο www.kerkidaopap.gr.

Δείτε το βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.