Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Με Μπεργκ κόντρα στον Ατρόμητο - liveefootball

Breaking

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Με Μπεργκ κόντρα στον Ατρόμητο


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακήςκόντρα στον Ατρόμητο, με τον Μάρκους Μπεργκ να προπονείται και να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Στιλ.
Ο Σουηδός επιθετικός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. Ωστόσο, ο Μπεργκ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο ακόμη.
Απρόοπο της τελευταίας στιγμής ήταν ο Λουκ Στιλ, που αποχώρησε από την προπόνηση με κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού χεριού και θα υποβληθεί σε εξέταση για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ενώ ο τιμωρημένος Ροντρίγκο Μολέδο έκανε αποφόρτιση. Απόντες θα είναι επίσης οι Τελάντερ (έκανε ατομικό πρόγραμμα) και οι τιμωρημένοι ΒιγιαφάνεςΛέτοκαι Ρέις.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής των πρασίνων ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, την οποία και απαρτίζουν οι: Ο. Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.
Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ο. Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κουρμπέλης, Π. Βλαχοδήμος ή Μπουμάλ ή Χατζηγιοβάνης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ ή Μόλινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.