«ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ» - liveefootball

Breaking

«ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε για το θέμα του γηπέδου στο Γουδή.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε και στο γηπεδικό ζήτημα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πριν από μερικές ημέρες, στην διυπουργική σύσκεψη συμφωνήθηκαν κάποιοι παράμετροι οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί την επόμενη εβδομάδα. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν επιτροπές, οι οποίες θα τρέξουν σε πρακτικό επίπεδο το πρότζεκτ του γηπέδου. Είναι σαφής η βούληση των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να προχωρήσουμε. Πλέον μπαίνουμε στη διαδικασία της υλοποίησης της στρατηγικής αυτής απόφασης, μέσω των επιτροπών».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην Κυβέρνηση και εκείνη είναι αρμόδια στο να μας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου. Ένα τόσο μεγάλο έργο, για να θωρακιστεί νομικά θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο σε επίπεδο νόμου, ώστε να πατούν σε στέρεες βάσεις για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τη διαδικασία».

Τέλος, σχολίασε: «Η νομοθετική πρωτοβουλία θα αρχίσει μέσω ενός νομοσχεδίου. Θεωρώ πως οι 3-4 μήνες αποτελούν ένα εύλογο χρονικό όριο, ώστε η Κυβέρνηση να μπορέσει να προχωρήσει στη νομοθετική κατοχύρωσή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.